返回首页    今天是: 网站地图|TAG标签
网站首页教育新闻语文学科英语学科政治学科历史学科地理学科阅读文摘校园文化中原文化教育教研教案中心下载中心中州美景

 英语文化   社会生活   人物传记   科普知识   广告阅读   英语故事
河南文科网是河南省文科专业网站,欢迎您的访问!

最新文章
  • have it coming
  • 不会英语的人出国旅游必备的英
  • 春节英语启蒙
  • You Have This Life
  • Having babies can sharpen wo
  • 从句:时间状语从句的引导词分
  • Running May Be Good for Your
  • 高考英语高频词名词“time”
  • 高中英语选修8:重点单词轻松记
  • 高中英语选修七重点单词轻松记
  • 广告
    最新推荐最新热门
  • 高考英语阅读答案:邻居帮助邻
  • Riding a London subway
  • 写一篇英语短文谈谈某种自然灾
  • Ricardo Semler became boss o
  • Legal challenges to the on-l
  • that the traditional definit
  • It was one of the hottest da
  • 高考英语阅读答案:中国出国旅
  • 你是学校校报的小记者,请根据
  • 高考英语阅读答案:寄宿学生提
  • 专题栏目
    您现在的位置: 河南文科豫文网-河南省文科学科专业网站 _ 英语学科 _ 高考英语 _ 阅读理解 _ 社会生活 _ 正文
    高级搜索

    Visitors to London's Millennium Dome building on the morning of November

    作者:英语阅读 文章来源:英语阅读 点击数: 更新时间:2013-11-4 10:06:34 | 【字体:
     
    核心提示:...
     

        Visitors to London's Millennium Dome building on the morning of November 7, 2000 would have seen much more than they had expected. The Dome, a building which was built to celebrate the beginning of the new millennium, had a special display, called “Money”, containing some of the world’s most famous diamonds.
         Shortly after opening time, four men disguised as workmen drove a large digging machine past security guards at the entrance. After coming near the exhibition, they put on masks and released smoke bombs.
         Their target was the Millennium Star, a 203-carat perfect blue diamond, thought to be the most beautiful large diamond in the world, and the third largest ever discovered.
         Unfortunately for the thieves, the police had been keeping an eye on them for months, after seeing two gang members videotaping the diamonds two months earlier. As the thieves used hammers to break into the glass case containing the diamonds, police dressed as cleaners quickly surrounded and arrested them. The police had also swapped the diamonds for fakes a few hours before the robbery attempt.
         The gang had planned to get away by speedboat along the river outside the exhibition. The two drivers of the boat were also arrested after a high-speed chase along the river. If the robbery attempt had succeeded, it would have been the largest in history-----worth 5, 000 million. The thieves were given a total of 71 years in prison, with the two main leaders receiving 18 years each.
        Two years later, in February 2002, another gang of thieves succeeded in stealing millions of dollars’ worth of diamonds in Antwerp, a diamond-dealing city in Belgium. They used copied stolen keys and security passes to get into the area containing the diamonds on Sunday night. The robbery wasn’t discovered until Monday morning. The four thieves might have gotten away with the robbery, except for their carelessness----they were captured after they left a garbage bag containing security passes, videotapes, and documents with their names on the side of a road.
    26. What’s the best title of the passage?
       A. Careless Robbers                 B. Smart Policemen    
       C. Diamond Robberies                D. Famous Diamonds
    27. Why was the first robbery unsuccessful?
       A. Because the robbers’ actions were under close observation by police.
       B. Because the robbers didn’t designed the robbery carefully beforehand.
       C. Because an unexpected thing happened by chance.
       D. Because the real diamonds had been replaced.
       解析:答案可从第4段第1行 “Unfortunately for the thieves, the police had been keeping an eye on them for months”得知。
    28. Why were the second gang of robbers caught eventually?
       A. Because they were too careless.     B. Because they copied the wrong keys.
       C. Because they were videotaped      D. Because they used security passes.
       解析:答案可从最后1段最后3行,特别是“except for their carelessness”可知。
    29. What’s the similarity between the two robberies?
       A. Both of them were unsuccessful.  
       B. Both of them happened in the same city.
       C. Both of them were planned carefully in advance.
       D. Both of the two gangs were caught on the spot.
    解析:从两起抢劫案的过程看选C,本题易错选A,从最后1段第一行“succeeded in stealing”可知A错误。
    30. Which of the following statements is True according to the passage?
       A. Many visitors had expected to witness the first robbery in London.
       B. The Millennium Star is the largest diamond ever discovered.
       C. The two main robbers in London robbery were sentenced to 71 years in prison.
       D. The two speedboat drivers tried to escape before caught.
    解析:从第5段第2行“The two drivers of the boat were also arrested after a high-speed chase along the river”可知

    翻译

        在2000年11月7日的早晨来到伦敦的千年穹顶建筑的游客会看到更多的比他们预期的。圆顶,一个建筑的建造是为了庆祝新千年的开始,有一个特殊的显示,所谓的“钱”,包含了一些世界上最著名的钻石。
        开放时间后不久,四名男子伪装成工人开大型挖掘机过去的安全警卫在门口。走近展览后,他们戴上面具,释放烟幕弹。
    他们的目标是千禧之星,一个完美的蓝色钻石203克拉,被认为是世界上最美丽的大钻石,和第三大发现。
        不幸的是,小偷,警察已经盯上他们几个月后,看到两个帮派成员录像钻石早两个月。当小偷用锤子打破玻璃箱里的钻石,警察迅速包围并逮捕了他们打扮成清洁工。警方还将钻石假货的几个小时之前,企图行劫。
        他们计划通过沿外展览会河快艇逃走。两个司机的船也被沿江高速追逐后被捕。如果抢劫的尝试成功了,这将是有史以来最大的-----价值5,0。小偷被给定一个总的71年监禁,有两个主要领导人接受每18年。
        两年后,在2002二月,一伙小偷在偷了价值数百万美元的钻石在安特卫普,比利时的钻石交易市。他们用偷来的密钥和安全通过复制到区域包含在星期日晚上的钻石。抢劫不是直到星期一早上发现的。四个小偷可能与抢劫逃走,除了他们的疏忽——他们被捕,他们留下了一个包含安全通过录像带后,垃圾袋,并与他们在道路一侧的名称的文件。

    高考英语 英语阅读

    DESIGN―A―LOGO CONT

    Rhonde Byrne 朗达 拜

    Mary Arden’s House 

    Chinese Calligraphy

    How to enroll if you

    The English Short St

    西方国家手指交叉(ke

    Since 2014,the goal
    文章录入:乐溪    责任编辑:luxun 
  • 上一篇文章:

  • 下一篇文章:
  •  
    【字体: 】【发表评论】【加入收藏】【告诉好友】【打印此文】【关闭窗口
     网友评论:(只显示最新10条。评论内容只代表网友观点,与本站立场无关!)
    数据载入中,请稍后……